Autoverzekering voor jongeren

Ideal Auto Jr. is een autoverzekering speciaal voor jongeren. Deze biedt twee belangrijke voordelen: ze komt niet alleen erg voordelig uit, maar met de extra diensten en voordelen van de Go Box zorgt ze er ook voor dat je eigen veiligheid beter gewaarborgd is.

Tot je 26ste verjaardag kom je in aanmerking voor de Go Box. Dit systeem met ingebouwde GPS levert je een heleboel unieke voordelen op:

- De e-call service: bij een ongeval, stuurt het Go Box systeem automatisch een bericht naar een bijstandsverlener om je te komen helpen.

- Bij diefstal: dankzij het Go Box systeem kan je auto snel gelokaliseerd worden, zelfs als je voertuig niet verzekerd is voor diefstal!

- Je krijgt toegang tot een persoonlijke website die alleen jij kan raadplegen. Op deze site krijg je alle statistieken te zien die het Go Box systeem verzamelt.                                                

Heb je al een Go Box? Check dan je gegevens hier.

Al deze services zijn volledig kosteloos. Na het afsluiten van je nieuwe autoverzekering, plaats je zelf een Go Box systeem gratis in je wagen. Niet alle goede dingen in het leven hoeven geld te kosten!

Download hier onze brochure 'Laat je gaan! Maar niet op de baan.'