Ondernemers

Als zelfstandige of zaakvoerder hebt u ongetwijfeld een druk beroepsleven. Daarom bieden wij u een pakket dat alle beroepsverzekeringen bundelt in één enkele polis en recht geeft op een hele reeks voordelen via Ideal Bonus Plan.

Afzonderlijke verzekeringen voor uw bedrijf, uw medewerkers en uzelf, vergen heel wat administratie en een pak paperassen. Speciaal voor kleine ondernemingen, zelfstandigen en vrije beroepen zijn wij op zoek gegaan naar een oplossing om alle risico’s in één pakket te verzekeren: Ideal Business.

Ook voor het opbouwen van een interessant en extra-legaal pensioen bieden wij u verschillende verzekeringsoplossingen. Voor zelfstandigen is het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) een bijzonder aantrekkelijke formule. De Individuele Penioen Toezegging (IPT) werd ontwikkeld voor de bedrijfsleider die onder een vennootschapsvorm werkt. Deze formule bouwt een extra pensioen op en beschermt het gezin. U bent werkgever en u wenst aan uw personeel, of een bijzondere categorie ervan, extralegale (pensioen)voordelen toe te kennen. Dan kan onze groepsverzekering u misschien een antwoord bieden.

Ondernemen zonder risico's te lopen, is praktisch onmogelijk. Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden om de risico's van uw bedrijfsvoering te kunnen afdekken. In een persoonlijk gesprek kunnen we bepalen welke risico’s u wel en welke u niet zelf kunt dragen. Alleen met een volledige analyse van uw bedrijfssituatie kunnen wij u een passend voorstel aanbieden.